Kladdkakemuffins tänker jag bjuda kollegorna på imorrn. Me geishafluff.
Brukar använda de här receptet:
Geishafluff:
Värm upp 3 dl grädde i en kastrull och rör i ca 30 st geisha godisar. Går bra med dumle el annan favoritchoklad me:)
Låt svalna och ställ in i kylen. Rör om nån gång ibland. Låt stå minst 4 timmar, jag brukar ha den stå i kylen under natten.
Ta fram och vispa innan man spritsar på muffinsarna eller brer ut över kladdkakan.
Hoppas de smakar!
- Posted using BlogPress from my iPhone
Kan du sluta var så där jobbigt duktig på att slänga ihop skumt-svåra-grejar-men-jag-får-det-att-låta-så-himla-lätt samtidigt som du är mamma, jobbar hel tid, flickvän, kompis och dotter, TACK!!!!!
SvaraRadera;))))<3
Hahaha:)nej Sofia, jag gör aldrig svåra saker:) Så det är inte ett dugg svårt med andra ord:)
SvaraRaderaPuss å kram