Besökare

onsdag 17 oktober 2012

Recept

Här hemma har det bakats ikväll.. Det bor en liten feeder i mig:) så bakar mest så andra kan äta, men de är mest för att de är kul å baka.. Och hur skulle de se ut om jag tryckte allt själv som jag baka..?? Nej de går inte för sig.



Kladdkakemuffins tänker jag bjuda kollegorna på imorrn. Me geishafluff.

Brukar använda de här receptet:



Geishafluff:
Värm upp 3 dl grädde i en kastrull och rör i ca 30 st geisha godisar. Går bra med dumle el annan favoritchoklad me:)
Låt svalna och ställ in i kylen. Rör om nån gång ibland. Låt stå minst 4 timmar, jag brukar ha den stå i kylen under natten.
Ta fram och vispa innan man spritsar på muffinsarna eller brer ut över kladdkakan.

Hoppas de smakar!

- Posted using BlogPress from my iPhone

2 kommentarer:

  1. Kan du sluta var så där jobbigt duktig på att slänga ihop skumt-svåra-grejar-men-jag-får-det-att-låta-så-himla-lätt samtidigt som du är mamma, jobbar hel tid, flickvän, kompis och dotter, TACK!!!!!
    ;))))<3

    SvaraRadera
  2. Hahaha:)nej Sofia, jag gör aldrig svåra saker:) Så det är inte ett dugg svårt med andra ord:)
    Puss å kram

    SvaraRadera